úterý 1. ledna 2008

NOVA CINEMA jako promo akce na satelitu via CS Link končí, je nutný aktivační poplatek. Kabelovky za diváky NOVU Cinemu platí.

K vysílání programu NOVA Cinema praktický článek s mnoha zajímavými fakty:
http://www.parabola.cz/clanky/2923/jak-si-zaktivovat-program-nova-cinema-z-cs-linku/

"...Promo akce distributorů dekódovacích karet GITAL a TRADE and TECHNOLOGY (TaT) na příjem programu Nova Cinema pomalu ale jistě končí. Program mohou od ledna přijímat už jen diváci, kteří si jej zaktivují za malý aktivační poplatek.... Seriálový a filmový kanál Nova Cinema odstartoval první prosincový den roku 2007 a vzbudil mezi satelitními diváky další vlnu zájmu o příjem dalšího programu. Tento kanál je od startu dostupný na platformě CS Link v kódovacím systému CryptoWorks, který spravuje společnost Irdeto Access. K programu měli od počátku přístup všichni majitelé karet pro příjem CS Link - bez rozdílu dodavatele karty (Gital nebo TaT). Oba distributoči nabídli časově omezený bezplatný příjem nového produktu - nové stanice Nova Cinema. Konec promo akcí s příjmem Nova Cinema se týkají pouze platformy CS Link a majitelů přístupových karet Gital a TRADE and TECHNOLOGY. Zákazníci placených služeb Digi TV a UPC Direct v České republice mají program Nova Cinema zařazen do základní nabídky bez časového omezení....

...Satelitní a kabeloví operátoři původně váhali zařadit program do své nabídky. Nova Cinema totiž není vysílán zcela "zdarma" - operátoři musí z každého diváka odvádět poplatek. V případě satelitních platforem je to 15,-Kč ročně za jednoho diváka.

Žádné komentáře: